LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op verschillende producten, diensten en uitjes die jou helpen besparen. Naast de tijdelijke voordelen worden ook jaarvoordelen aangeboden waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo kun je in heel 2022 profiteren van voordeel bij: Center Parcs, Mobiel.nl, Plutosport, Nibud, Univé, NHA, Greenchoice, Koffievoordeel, DeOnlineDrogist en 12GO Biking. Een aantal jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

VANAF 1 JULI 2022 ZIJN ROOKMELDERS VERPLICHT

Rookmelders zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk gealarmeerd wordt dat er brand is in huis. Nog belangrijker is dat rookmelders helpen voorkomen dat je rook inademt. Een rookmelder kan dus van levensbelang zijn en vanaf 1 juli 2022 ben je verplicht om rookmelders in je huis op te hangen. Heb je ze nog niet? Regel het vandaag nog of vraag de verhuurder van jouw huis dat te doen.

ERVAAR DE SUMMER VIBES BIJ CENTER PARCS

Voor de ultieme zomervakantie hoef je dit jaar niet ver weg. Relax met een drankje bij de Summer Hotspot, verleg je grenzen met een van de vele activiteiten, sluit de dag af met een film bij de openlucht bioscoop, of doe het gewoon allemaal. Boek vóór 30 juni en ontvang minimaal 5% extra korting bovenop de Last Minute aanbiedingen. Laat je verrassen en ontdek de vernieuwde cottages en nieuwe parken. Center Parcs zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

THUISCURSUSSEN MET KORTING (OF GRATIS MET STAP-SUBSIDIE)

Nieuw: het STAP-budget. Dat betekent dat jij GRATIS een beroeps-gerichte cursus of opleiding mag volgen bij NHA. Bijvoorbeeld: Excel, Lifecoach, Makelaar, Boekhouden etc. Daarbij krijg je ook nog eens een mooi welkomstcadeau. Ga voor alle info naar www.nha.nl/stap. Voor hobbycursussen, taalcursussen en vmbo-havo-vwo vakken geldt deze subsidie niet. Als FNV-lid profiteer je bij deze cursussen van 12% korting én een gratis tablet!

SCOOR 10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT

Wist je dat je tijdens skaten meer dan 640 spieren gebruikt? Dit zijn onder andere alle spieren in je benen, je buikspieren en natuurlijk je bilspieren. Wil jij ook beginnen met skaten, of heb je nieuwe beschermers nodig? Neem een kijkje in de brede skatecollectie van Plutosport.nl en scoor 10% extra korting!

LEDENVOORDEEL BIJ GREENCHOICE

Greenchoice biedt FNV-leden weer energiecontracten aan met FNV-ledenkorting. In een tijd met hoge energietarieven is het fijn als je weet dat je stroom én groen én met extra voordeel is. Al 40.000 leden gingen je voor. Zo werken Greenchoice en FNV samen om Nederland te vergroenen.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandvoordelen!

Onze jaarpartners: